25. Spar Budapest Maraton
Létrehozta: Bozót | 2010-09-06 15:17:29-kor
Ha netán van már ilyen topik, akkor szóljatok légyszi, ezt pedig töröljük. Ha nincs, miért nincs? Már csak 3 hét! Ki nevezett már, ki tervezi, időterv, jelmez, ötleteket, tippek, para? :)
30 kilin gondolkodom. Pen jóváhagyása is kell hozzá, mert valakinek fotóznia is kell.
Esetleg egy lelkes jelentkező aki elcsattogtatna 1000-2000 képet?
Olyan ez, mint a zenészek; egy-egy ötletes jelmez megmosolyogtat, felüdít, kizökkent a monotóniából. Amellett, hogy a közönséget és magukat szórakoztatják, a "verseny bolondjai" sokat segítenek azoknak, akik inkább a futásra koncentrálnak.
Előzmény: Bozót (33)
sőt még egy báliruhám is van,amit egy transzvesztita haveromnak már átalakítottam hátul fűzősre,így nem kell húzózárazni.Rózsaszín és gyöngyös!!!!
Előzmény: Bozót (34)
Kösz, nem rossz De valami hozzámillőt szeretnék. Ha van itt táncoslábú, csapjon le az ajánlatra!
Előzmény: Házisárkány (32)
Vagy olyan jelmezt alkotsz amiben lehet rendesen futni :P De alapvetően persze igazad van, egyéni csúcsra vagy dobogóra nem fut az ember így, de hálás dolog a verseny bolondjai közé tartozni is
Előzmény: begun (30)
Á, dehogy, totál óvatos bulifutás volt (előtte nyírtam ki kicsit a térdemet, meg nem is készültem) 5:05
Az idei még nem 100%-ban eldöntött. Kaptam jópofa ötleteket, majd lesz valami :)
Előzmény: szkata73 (26)
A jelmezzel az a baj, hogy az ember vagy bohóckodik, vagy fut. Kinek mi a kedvesebb.
Előzmény: Bozót (24)
Nem, csak egyéni maraton vagy 30km....
De a versenytől függetlenül gyere jelmezben, mert az buli!!! :)
Előzmény: Házisárkány (27)
Váltóra is érvényes vajon,biz'Isten,felveszem a régi tütümet,de spicc-cipőben nem tudok futni...
Előzmény: Bozót (24)
Én két éve amolyan minden-mindegy bulifutásként indultam, így most úgy érzem, ez lesz csak az első maratonom :) Kicsit izgulok :P
Előzmény: szkata73 (23)
Esetleg ki az aki már tudja, hogy jelmezben teljesíti a maratont vagy a 30km-t? Ugye tudjátok, hogy a BSI versenyt hirdetett a legötletesebb jelmez címért és ingyen nevezést lehet nyerni? Na, bevállaljátok?
Előzmény: begun (21)
2217, első maratonom, szeretném teljesíteni, és pofátlanul jólesne 4 órán belül lenni
Az elsőnél az idő nem számít. A lényeg, hogy jóleső élmény legyen, és kedvet csináljon a másodikhoz.
Előzmény: szkata73 (20)
Jaj, mindenki 3-mal kezdődő időt adott meg? :-) Én az elsőnél örülnék annak is, ha majd 4-essel kezdődik.:-)
Ez jó kis topik, most még csak olvasni jöttem ide, aztán ki tudja...
Minimaratonon tervezek indulni, de még egy ekiden vagy staféta is szóba jöhet. :)
30 km-en indulok, rajtszám még nincs, terv nincs. Amire képes lehetek az 2:50 környéke.
Indulok én is ! Most intézem a nevezést!Ez lesz idén és egyben életem 2 maratonja! Szeretnék 4.óra 15 körül futni 6perc/kili átlaggal beérni . Ez hatalmas eredmény lenne .A cél meg van!!
Pátyalso:rajtszám:2612,terv:3:20-on belül,ésszel futva a többi majd kialakul.
rajtszám 2003
terv? 5 órán belül...