25. Spar Budapest Maraton
Létrehozta: Bozót | 2010-09-06 15:17:29-kor
Ha netán van már ilyen topik, akkor szóljatok légyszi, ezt pedig töröljük. Ha nincs, miért nincs? Már csak 3 hét! Ki nevezett már, ki tervezi, időterv, jelmez, ötleteket, tippek, para? :)
van egy ingyen nevezésem a 25. spar maraton két mini távjának egyikére: 7 és 3,5 km.
aki szívesen elvinné, annak örömmel átadom :)
ha érdekel, írj privibe!
Szia!
Kiderült tegnap délután,hogy Mónikám nem mer elindulni,ezért nagyon gyorsan lecsaptam Run-ka lehetőségére.Ha összejön,akkor ott futok,ha nem,akkor alakíthatunk váltót,de akkor már két ember kéne.....
A jövő héten minden kiderül....
Előzmény: Marcellus74 (72)
Tök rendik vagytok :)))))
Szerda reggel véglegesítünk, még kell egy jóváhagyás az edzőtől, és köszönöm nektek!!!!!
Okés Marcellus.
semmilyen ktg részemről, majd én újra nevezek.
Egyenlőre ugy fest, hogy házisárkány bevállalja mindekét távot, de tőled kérdem hs: nem egy helyen van a váltás, bizti kell mindkettő?
Előzmény: Marcellus74 (84)
részemről semmilyen, majd én újra nevezek, csak nem akarom a csapatot szarban hagyni. Végleges döntés max.szerda reggel. Addig is köszönöm !!!
Előzmény: acslacci (81)
oksi, köszi.
ha Házisárkánynál nem jön össze, akkor a 6 km-es távon számíthattok szerintem a kolléganőmre.
Előzmény: Házisárkány (77)
hmm lehet a 6km-re vevő leszek de még nem biztos. meddig kellene véglegesíteni?
Előzmény: RunKa (79)
Szóval Runk-ka itt is: én akár mindkét távot bevállalnám szívesen, de pont tegnap neveztem be, mert Bozót írtó édes volt és kaptam tőle egy ingyen minimaraton nevezést... Mindenesetre szólj ha úgy alakul kitalálunk vmit mindenképp!
Előzmény: RunKa (79)
Elképzelhető, hogy kell esetleg két ember ekidenbe a csapatunkba, egy 6 kilire 3.-nak és egy 9 kilire 5.-nek.
Volna jelentkező? Vagy egy, aki lefutná mindkét távot.
Szia!
A hétvégén megbeszélem a barátnőmmel,hogy hogyan és mint szeretné ,melyik távot.Megírom....jó úgy?
Előzmény: Marcellus74 (72)
Maratonon indulok a rajtszámom nem tudom.
4 órán belül szeretném.
ha nem jövök tutira rendbe, lefuthatod helyettem... ingyér...
de a pólót nem adom!
Előzmény: Shrek (60)
kolléganőm szerete indulni, de 30 alatt csak a 7 kilcsi a legtöbb.szerintem rá tudom venni a 14-re, ha még érdekes lehet.
Előzmény: Házisárkány (41)
kolléganőm szerete indulni, de egyéniben csak 7 kilcsi a legtöbb.szerintem rá tudom venni a 14-re, ha még érdekes lehet.
Előzmény: Házisárkány (41)
Szívesen adok neked 1000km-t, én már megfutottam amit szerettem volna! A maraton "csak" hosszúfutás lesz. Örülök, hogy jössz!
Előzmény: Amatőr (68)
1:53-as félmaraton és éves 1300 km futás bőven 4:30-as maratont hozhat, sőőőt. HarcsaBarna 5 órán belül tervezett maratonja is biztonságinak tűnik a 2 órán belüli feles és 1600 km mellett. Sokatoktól kölcsönkérnék most 1000 km-t, jól jönne.
A maraton nem veszíti el varázsát, ha bátran és reálisan tervezünk rá, még akkor is, ha épp elsőbálozók vagyunk.
De elméletieskedés helyett egy rajtszám, friss, ropogós, mai szerzemény: 1509.
A tervezett idő: kellemesen hűvös, pici szemerkélő esővel.
Vazze, Dildi, hagyjá má ezzel az 5órával Olyan 4:30-on belülit fogsz futni, hogy csak úgy nyekken (csak nehogy te nyekkenj :P :)))))
Előzmény: dildi (61)
Futok én is vazzee!! Elsőbálozós-betojós-izgulós futás lesz 1408 rajtszámmal és 5 órán belüli befutóval
Ha valakinek van egy olcsó nevezése a marathonra amit nem tud használni (betegség, utazás, stb.) szívesen átvenném.
Minimaratonra egy ingyen nevezés eladó! Dobjon egy üzit akit érdekel!
Jelentkezem rsz: 2176, a terv 6 perces kilik, bár 4:30 -as idővel is kiegyezek.
Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsokat és a segítséget. Még elképzelhető, hogy addig lesz néhány kérdésem.
Ilyen kategorikusan nem állítanám, mármint hogy legalább háromszor, de egyszer-kétszer azért mindenképp érdemes 30 fölé menni, hogy a tested, főként a lábad szokja csak a gyűrődést. Mert az lesz bőven a versenyen. Másfelől meg ha szépen-nyugodtan lenyom az ember egy-két harmincast, az némi önbizalmat is ad. Szóval: hajrá!
Előzmény: szkata73 (51)
Ez rettentő egyéni, de biztosan nem érdemes addig várni míg már éhes leszel. Ha nem is minden állomáson, de azért mindenképp többször célszerű pár kortyot inni és egy-két falat kaja se árt. Ha szoktál gélt vagy hasonlót hazsnálni akkor hozz, mert azt nem adnak. Szőlőcukrot én max a végére javasolnék egy kis doppingnak, közben túl erős vércukor-ingadozást okozhat. De persze ez utóbbi is egyéni, valakinek bejön a folyamatos sugar-high, nekem nem annyira :P
Előzmény: szkata73 (52)
Egy ilyen távon érdemes minden frissítő állomást kihasználni? A félmarcsin pl. 10-ig nem ittam egy kortyot sem.
Előzmény: Bozót (50)
Köszi, akkor lehet, hogy lenyomok egy laza 30-ast még vasárnap. Különben ahány edzésterv annyiféle. És ahány többszörös maratonista, annyiféle vélemény. Van aki nem is futott 30 km-nél többet a felkészülés során, más pedig állítja, hogy min. 3-szor kell futni 30-35 km-t az utolsó 12 hétben.
Előzmény: begun (49)
Á, csak ökörködés volt :) A vége mondjuk vacak volt amikor már majdnem a célhoz értünk, de még volt egy-két kurfli a ligetben. Meg Lydérchnek döglődött a térde a totyogástól (no meg betegen indult el, de ez más téma)
Ha nem rohanod el az elejét és nem éhezteted ki magad akkor nem kell tartsál a faltól :)
Előzmény: szkata73 (36)
Az én edzéstervem szerint épp most vasárnap (két héttel a verseny előtt) jön a leghosszabb (35km) futás, ráadásul az utolsó 10 km a tervezett maratoni tempóban. Utána viszont csökkenni kezd a terhelés, és egy héttel a verseny előtt már csak 25 km lesz az adag. Szóval ha egyéb akadálya nincs, még egy hosszú futás belefér.
Előzmény: szkata73 (48)
Akkor még én is fussak 30 km-t? Én már csak max 20-25 km-es hossz futást terveztem.
Előzmény: pecsenye (47)
Sziasztok!
Én is jelentkezem a listára, 26-án "elsőbálozó" futó leszek a maratonon. Rajtszámot Ti honnan tudtok már? Mondjuk én offline neveztem, a kis cédulán meg ha jól emlékszem nincs rajta a szám, ezt majd csak a verseny hetében tudom meg, amikor átveszem a BSI-ben.
Off: isteni élmény volt újra a Nike félmaratonon futni! Nagyon szeretem a hangulatát és most jócskán rádobott az élményre, hogy feleségemet kisértem, akinek ez az első versenye volt és nagyon jól sikerült. Komolyan, jobban élveztem ezt a futást mint annó az én elsőmet, tetszett hogy segíthettem, bíztathattam, figyelhettem rá.
Két és fél hét! Csak nagyon vigyáznom kell, hogy időben visszavegyek a lendületből, pihenni is kell elötte. Szerintetek most hétvégén még egy lélekerősítő 32 km-t azért bevállalhatok vagy nem? Augusztusban és szeptemberben voltak hosszú futások (4x 21 km, 1x 27 km, 2x 32 km, 2 x 37 km). Most heti 65-70 km-t tolok (ezt úgy június eleje óta).
Üdv, jó felkészülést mindenkinek!
Most beszéltem a barátosnémmal:kinek van kedve csatlakozni hozzánk a váltóra?Én vállalom a 21 kili részét.....,a Mónim a végét,az elejére keresünk egy jól szaladó embert....
csak egy távot futna, vagy egyéniben a 7 kilcsit.
arra van egy ingyen nevezésem. csak nem tudom, hogy hol kell letölteni vagy kitölteni hozzá a papírokat.