25. Spar Budapest Maraton
Létrehozta: Bozót | 2010-09-06 15:17:29-kor
Ha netán van már ilyen topik, akkor szóljatok légyszi, ezt pedig töröljük. Ha nincs, miért nincs? Már csak 3 hét! Ki nevezett már, ki tervezi, időterv, jelmez, ötleteket, tippek, para? :)
30 km-t futom másodjára.
rajtszám: 6261
tavaly 2:57 volt, könnyedén futva, 5:50-es kilóméterekkel.
idén 2:40 alatt szeretném, de nincs teljesítési kényszer, Athénra készülünk.
életem első maratonja lesz mindegy milyen időeredménnyel...rajtszámom 2347
A marathonon indulok, ~ 3:35 a tervem.
Jófutást mindenkinek,
Üdv,
Balázs
Én is szeretnék feliratkozni a 30 km-es közé. Életem első ilyen hosszú távú versenye. Tervezett időm: 3 óra és 3,15 között, remélem. Run-kának üzenem, hogy a szintidő ezen a távon 3,51 perc, de szerintem meg lehet csinálni, ha nem jön közbe baleset. Hajrá mindenkinek. Rajtszámom: 6241. MInden fejben dől el és nagyon fontos a pozitív gondolkodás.
Szasztok!
2242-es rajtszámmal szintén elsőbálozok, az álomidő 3:30, ami jobb esetben is inkább 3:45 lesz, de mindenféleképp 4 órán belül szeretnék átvánszorogni a célvonalon.
Első maratonom. 4:30as időt szeretnék futni. 2777 ha jól emlékszem a rajtszámom. Izgulok, de sok barátom jön szurkolni. Ha lefutottam blogot irok az élményről :) Nikol
2173 a rajtszámom. Cél eddig 4:30 volt, de 3 napja fáj a lábam. Új cél: 5 órán belül. Ha még jobban meggondolom: célba érni. Egyáltalán. :-)))))
PB-t biztosan nem futok a Spar Maratonon, mert előtte héten Vár a hármas maraton lesz. Időterv nincs, csak ne halljak bele! Rajtszám: 2925 Időterv azért mégis van:-) 3h40
Elsőbálozó, hosszas tépelődés után úgy döntöttem, hogy futónak öltözök. Tervezett célidő: 4:30-4:45, rajtszám: 2389
Rajtszámom: 2311
Ez lesz az első maratonom az Ironman-t leszámítva.
Ha nem fájna a lábam, akkor 4 óra körüli időt terveznék, így lehet csak 4:30 - 5 óra lesz belőle. :(
25. SPAR Budapest Maraton |
|||
Név |
Rajtszám |
Időterv | Egyéb duma |
Maraton | |||
Bozót | 2361 | Jelmezben, igyekezve, de nem meghalva :) |
|
potther | |||
szkata73 | 2080 | elsőbálozó | |
Pátyalso | 2612 | <3:20 | |
prokátor | 4:14 | Életem 2 maratonja! Szeretnék 4 óra 15 körül futni 6perc/kili átlaggal beérni | |
mjoci | 3:20-3:30 |
||
eftomi | 1366 | beszélgetős, nézelődős hosszú futás | |
cs1krisz | 1462 | <4:00 | jólesően, ha lehet 4 óra alatt |
leon01 | 3:25-3:30 | ||
posztizoli | 1662 | 3:50 | |
pecsenye | 2045 | <3:30 | |
felician | 2277 | <3:23 | |
begun | 2253 | <3:25 | |
kissg | 2217 | első maratonom, szeretném teljesíteni, és pofátlanul jólesne 4 órán belül lenni | |
HarcsaBarna | 2003 | <5:00 | |
Shepherd | 1858 | 4:10-4:20 | elsőbálozó |
Daniloo | 2176 | 4:30 | a terv 6 perces kilik, bár 4:30 -as idővel is kiegyezek |
dildi | 1408 | <5:00 | Elsőbálozós-betojós-izgulós futás |
Amatőr | 1509 | A tervezett idő: kellemesen hűvös, pici szemerkélő esővel | |
Levicopter | 1513 | <4:00 | |
oleandro | 1606 | 3:30-5:00 | |
andi-ka1 |
2733 | elsőbálozó, cél: beérni a busz előtt | |
Rosszcsont | 2198 | elsőbálozó, záróbusz tempó | |
30km | |||
stojesz | terv nincs, amire képes lehetek az 2:50 környéke | ||
RemAti | 6027 | ||
sepi | 30 kilin gondolkodom, pen jóváhagyása is kell hozzá, mert valakinek fotóznia is kell | ||
Eikiden | |||
run-ka | |||
Sneci | |||
Minimaraton | |||
Eperszem |
Nekem más rajtszámot küldtek a nevezést visszaigazoló e-mailben, mint amilyen rejtszámmal a honlapon található rajtslistán szerepelek. Másnál is így van ez?
úgy szokták, hogy ahogy megy folyamataosan a maratoni mezőny, a hasonló tempójú 30asokat rájuk eresztik, 5-10-15 percenként, nem tudom. Így a nagyon eltérő tempóban futóknak nem kell egymást kerülgetniük. Úgyhogy a szintidőn szerintem nem kell aggódnod, simaliba lesz.
Előzmény: RunKa (103)
Nem fogom elrohanni, be kell tartsam a 6 percest, ami a vége felé már nem hiszem hogy gond lesz.
Előzmény: HarcsaBarna (98)
Na ez jó !! Markyval már 3an vagyunk,így biztos "könnyebb"lesz teljesíteni a távot.
Előzmény: lzszabo (117)
én pont ennyit tervezek, aztán majd menet közben kiderül, hogy menni fog-e az 5.30as tempó:)
Előzmény: Levicopter (106)
ööö, 2 héttel a verseny előtt maraton edzésen? hát érdekes edzésmódszer és nagyon sok lehetett a felesleges energia :)) gratula!
Előzmény: andi-ka1 (93)
Ok örülök neki! Az időt nem percre pontosra gondoltam,
függ az időjárástól stb.
Előzmény: marky (112)
Sziasztok!
Köszönettel megfogadtam a tanácsotokat és vasárnap még futottam egy jó hosszút (ez is 37 km lett, egyszerűen annyira jó idő volt végre, hogy nem tudtam leállni). Ez most teljesen rendbetett fejileg, lelkileg így most már nagy nyugalommal várom a maratont. Ha a busz után futva ki nem bicsaklik a lában, a mostani köhögéses meghülésem nem vadul be (bár ez sem akadályozott meg vasárnap) illetve nem rabolnak el az UFO-k én is ott leszek 26-án.
Basszus, tényleg rajta volt a kapott cetlin a rajtszámom:)
Tehát:
Shepherd (elsőbálozó:)
rajtszám: 1858
Célidő: 4 óra 10 (vagy 20)
Fórumtali rajt elött?
Szassz Levi! megpróbálhatjuk :) tavaly 3:58-ba értem be.
Akkor most 3:52 körül gondoltál?
Előzmény: Levicopter (106)
Ahogy Kipage sporttárs írta is blogban, a legolcsóbb gyógyszertárban megnéziumot venni, kb 100forintért hónapokra elegendő anyagot kapsz.
Előzmény: RunKa (109)
kalciumot is szedjél
Izomgörcsöt okozhat kálium hiánya, de káliumot veszélyes szedni, ezért jó a kalicum bevitel növelése, ami képessé tesz több káliumot felvenni a tápanyagokból.
Előzmény: RunKa (109)
ma veszek is nem tom melyik fajtát vegyem, a gyógyszertáriban tuti nem sok van.
Előzmény: Eperszem (108)
Run, nekem a magnézium segített a vádligörcseimen..szóval sztem érdemes kipróbálnod.
Előzmény: RunKa (101)
Sziasztok!
Valaki tervez 5.30-as tempót, 4órán belül szeretnék beérni.
Futhatnánk együtt, várok jelentkezőt(ket).
Rászámítanak még a maraton rajtjánál + 8 percet a rajtvonalon ami az utsó futó rajtvonalon áthaladását jelenti.
Tehát 4 óra 8 percet kell futni minimum.
Előzmény: RunKa (103)
Kérlek nézzétek meg, jól értelmezem-e :
Ha 42 km szintideje 5,5 ó , és 12 km-nél a résszintidő 1,5ó, és a 30 km szintideje a maraton szintidejének megfelelő, és a 30 km-t futók a 12. km-nél csatlakoznak be, akkor ugye jól értem, hogy a 30 km-t 4 óra alatt kell lefussam ????
Nem. Soha nem is éreztem, hogy kéne bármiféle plusz, talán ha heti 100körül futnék akkor már meggondolnám (lásd Pátyalsó például, ha jól értem, mostanság érte el azt az edzésmennyiséget ahol már érezhető, hogy nem elég a változatos táplálkozás)
Előzmény: RunKa (99)
Nem bírtam ki, tele energiával voltam ma..elindultam futni, aztán 30-nál, mondom bennem van a 42, kíváncsi is voltam mennyi lenne az időm. Hát megcsináltam. / 600 m-es körpálya, 70 kör. / 4:17:44 netto idő, + 5-6perc frissités, nyújtás, könyvelés. Holtpont? talán az utolsó 5 kör, 3 km-el a vége előtt, de még mindig 6 perces átlaggal, nehéz volt ráállni erre a tempóra, de a végén, márcsak mert elfáradtam sikerült. Utána fél óra fekvés a padon, és hazabicaj 3 km. Szép egy nap volt.Teljesen egyedül voltam a pályán, igaz úgy szeretek edzeni. Nem álom az 5 óra alatti befutás úgy érzem.
Sziasztok, L
Én is indulok a maratonon, rajtszámom: 2733
ez lesz az első maratonom, cél: beérni a busz előtt/ még 5 óra előtt/
PB-t biztosan nem futok a Spar Maratonon, mert előtte héten Vár a hármas maraton lesz. Időterv nincs, csak ne halljak bele! Időterv azért mégis van:-)
tavaly 2:57 volt, könnyedén futva, 5:50-es kilóméterekkel. idén 2:40 alatt szeretném, de nincs teljesítési kényszer, Athénra készülünk.