Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Előzmény: KoVerA (398)
Előzmény: eszna (396)
Előzmény: bobori (395)
Előzmény: pen (391)
A ma reggeli futáson sepi útját állta a farkaskutyáknak. Szerinte csak játszani akartak. Szerintem meg de jó, hogy ott volt és elzavarta őket :o)
Előzmény: oleandro (389)
Előzmény: KoVerA (382)
Holnap Sziget futás, holnapután Plusz futás, jövó héten Tata, tuti jó buli lesz:-)))
Egyszer világgá futok, érzem:-)))
Köszi a drukkolást.
Előzmény: pen (374)
Többszörösen is örömteli ez az este:
1. Van új telefonom - a régit már szinte az első kipróbálástól kezdve nem igazán komáltam, de ez most nagyon testhezállónak tűnik! :)
2. Lesz Doktor Ház.
3. És legfőképpen: izgulhatunk A SORSOLÁS miatt. Remélem, képernyőre kerülök ismét, s Malac is. :)
Örvendjünk hát!
(*Lehet, hogy nem sokáig vigyorgok; pénteken elővizsga... De ha sikerülne (min. 3-ast fogadnak el), akkor két hétig legalább egyfolytában ide írogatnék! ;)
Előzmény: sepi (369)
amennyit bírok:-) nem terveztem be, hogy alszom:-) felszerelkeztem hiper-szuper barlangász lámpával...ipari mennyiségű kávéval, tésztával, palacsintával...és két váltó társsal. Szombat de. 11-től vasárnap de.11-ig tart a körbe-körbe....beszámoló hétfőn várható, ha felébredtem:-)
Előzmény: sepi (365)
ühüm....PÉNTEK!!! juhéj még vagy két órát "szenvedek" itt a munkahelyen aztán irány Csehország.....
24 órás out-verseny!!!
Nekem 200-at, mert csapatkapitány :o)
És amúgymeg amiatt is fülig ér a szám, hogy együtt utazhatok a NIKE-ra Zilacival, a hódmezővásárhelyi futókkal és Lenkeanyuval :)))
(pedig meg se érdemlem, mert hülye lusta voltam megszervezni magamnak rendesen az utazást -mégha vonatos verzióm már volt is...)
Előzmény: kán (355)
Jó volt, már megint!
Ja, hogy mi? Hát persze hogy a BéBu!