Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Nekem meg fülig ér a szám, mert jézuskát kellett játszanom (saját magamnak), és beleszaladtam egy 50%-os leárazásba. Úgyhogy lesz nekem NIKE-cipő a fa alatt. :)
(igaz, akkor már nem fogok nagyon meglepődni, de ma, amikor a kezemben tartottam a 23000-es cipőt, és leraktam csalódottan, és azt mondta a pasas, hogy 50% kedvezmény van rá, na az meglepett. Nem kicsit. :))
Reggel tele volt az asztalom apró kis meglepetésekkel, sok Mikulás járt errefelé... :D
Boldog Mikulancsot mindenkinek!
Előzmény: torolt_685 (442)
Ezzel elleszek egy darabig. :))
De hisz hétköznap van!?? Mindenki végzi a dolgát te meg kirándulgatsz?! Nem ér!!! Na jó, beismerem nekem sem volt rossz napom, ill. reggelem a Citadellán napfelkeltekor...
Előzmény: kán (436)
Ismét nyertem. Most egy Béres ajándékcsomagot.
* * *
Én is izgatottan várom az Edzésonline kettes verziót. (Nekem a jelenlegi is tetszik. :-) )
Az EO2.0-t meg már nagyon várjuk :)))
:)
Még a pocsék időjárás, se tudta elrontani a kedvemet az első félmarcsimon,amit futóversenyen futottam. Az elért időm miatt meg még jobban örülök :D Cicó_Fu de bizony de jó kedvem van!Két hónap után begyogyult a körömbenővésem,de jó hogy nem mentem dokihoz.
éljen éljen éljen!!
Sziasztok!
PB-t futottam!!! NA gondoljatok világcsúcsra, de 6.39-es ezreket mentem kb 8 km-en keresztül!!!!!
Hajrá mindenkinek!: Anna
Szia!
Köszi a választ!:) Igen, azt kifelejtettem... a Margitszigetre gondoltam!:) Holnap akkor megyek én is hajnalban!:)
És fényképezőgéppel járkálnak már akkor is? :D
Előzmény: pirgelman (408)
Szia!
No, ugyan nem tudom melyik szigetről lehet szó, én Pesten a Margitszigeten szoktam úgy fél hat felé futni reggelente. Nincs tömeg, de pár percenként lehet futóval találkozni. Futókon kívül néha japán turisták is szoktak ilyenkor sétafikálni, nyilvánvalóan túlságosan kényelmetlen az ágy a Grand Hotelben :-)
Előzmény: mesi212 (405)