Ma fülig :o) ér a szám!
Létrehozta: atom | 2006-11-30 11:58:32-kor
Fel vagy dobva? Jól sikerült a mai edzés? Megvan a rég áhított PB? Az esti futáson összetalálkoztál rég nem látott barátoddal? Kaptál egy új cuccot, és annyira tetszik, hogy le se akarod venni?
Osszad meg velünk az örömödet, hadd mosolyogjunk veled!
Először dühöngeni akartam, mert annyira igyekeztem elindulni futni, hogy itthon felejtettem a sildes sapimat. Első körben meztelennek éreztem magam nélküle :), aztán már csak a szemembe sütő nap zavart.
De -talán épp a sietség miatt- aztán olyan jól ment a futás, hogy 7 percen belüli lett az átlagom, így most fülig ér a szám! :)))))
Ebben a hónapban több kilit gyüjtöttem mint a a tavalyi legerösebbikben.És még nincs hóvége.
Az túlzás hogy fülig ér a szám mert a tegnapi futásom után a sarkamon keletkezett vízhólyag miatt szinte sírhatnékom van. A cipőmnek szerintem nyek és még nincs egy éves sem.
Kiborító.
Szép időnk van! :) Ideális futásra is.
+ lehet, hogy jövő héttől nem mindig csak egyedül fogok futni. :)))
Sepi, a helyetekben kétszer is meggondolnám, az aktuális légszennyezettségi értékeket nézve...
http://www.idokep.hu/?oldal=legszenny
Civil szervezetek szerint csak azért nincs szmogriadó, mert az elrendelése alapjául szolgáló szabályozás húsz éves, és életidegen.
Előzmény: sepi (481)
Hm. Egy kicsivel többet írtam, mint "G"... Vajon hova tűnt? (És ez vajon odaér-e?)
Szóval gratulálok az államvizsgához!
Én meg annak örülök, hogy sikerült az utolsó vizsgám is, így készülhetek a következő félévre! :) Na meg futottam is egyet "levezetésképp". :)))
Előzmény: KoVerA (479)
Megkockáztattam a nyári kesztyűt. Nem bántam meg, egyáltalán nem fázott a kezem. Viszont a bringás-dzseki alatt leizzadtam mint a fene, pedig elméletileg lélegzik - legalábbis kellene. :-)
Hajrá Tavasz! :-)))
Előzmény: pen (474)
Király az idő süt a nap 1000-rel. Végre meggyógyultam és tudtam futni egy jót 2 hét kihagyás után.
Ez igazán nagyszerű nap.
Kezdetét veszi a felkészülés az első versenyemre.
Ma végre normális körülmények között futhattam,és ismerkedhettem tovább az új futócipömmel.
Résztávos edzést tartottam és az elsö két gyors kiliin sikerült 4 perces ezreket futni.Nagyon jó az ASICS 2120
Előzmény: eftomi (459)