biciklizés, futás, úszás ---- triatlon, friss hús :)
Létrehozta: kacsacsőr | 2012-08-11 18:09:48-kor
Sziasztok!
29 éves vagyok, nő, 170 cm, 52 kg.
Hogy miért írom le ezeket az adatokat? Mert segítségre lenne szükségem! :)
2 hónapja vettem egy országúti kerékpár. Teljesen a szerelmese lettem, napi 10 km a minimum és pluszban kb 2 naponta tekerek 30-40 km-t.
Tegnap 40 km után még elmentem futni is, és a 2 hónappal ezelőtti állapotomhoz képest 3-szor annyit tudtam futni, mint akkor.
Ezen felbuzdulva a fejembe vettem, hogy szeretnék elindulni jövőre, vagy 2 év múlva (de inkább jövőre) a Vasi Vasember elnevezésű triatlon versenyen.
A kérdésem, kérésem a következő: Szeretném, ha valaki, aki tapasztalt sportoló segítene nekem abban, hogy mit egyek, és mennyit, mennyit mozogjak, fussak, kerékpározzak, ússzak, hogy a tervem teljesíthető legyen. Rákerestem a neten, de laikusként nem igazán igazodom el a táblázatok rengetegében. :)
Még annyi hozzám tartozik, hogy gyerekként 8 évig táncoltam, bár ez nem tudom mennyit számít. :)
Jha és persze szeretnék hízni is...de inkább egészségesen, izmosodni, mint műanyag kaján hájasodni. :) De gondolom a fentebb említettek miatt ez érthető is... :)
Vasi Vasember követelménye:
1500 m úszás
40 km biciklizés
10 km futás
Köszönöm szépen a segítséget és a jótanácsokat! :)
Nna, azért találtam itt egy kezdő triatlonos 8 hetes edzéstervet. :)
De az még mindig kérdés hogy mit egyek? És mennyit?
Nos, látom senki nem aktivizálja magát az ügyem érdekében (rajtam kívül) :D
Szombaton voltam egy amatőr duatlon versenyen. 5 km futás, 10 km bringa, 2,5 km futás...
Kicsit fájt, de élveztem! :) Októbertől irány az uszoda...
Még mindig érdekelnének fent feltett kérdéseimre a válaszok..mit egyek és mennyit? :)